Siste søndag blogg av fotball sesongen


måte å kjøre ned I-75. Mens Buffalo Bills CJ Spiller Nike Royal Blue Game Jersey, Billige Trøyer gratis frakt, Menn Philadelphia Eagles Nike Midnight Green Vapor Performance Langermet T-skjorte, ’47 Brand Baltimore Ravens All Bright Fieldhouse T-skjorte – Black., billige nfl jerseys

Fotball arrangement

Selv om publikum på Georgia Dome var 70-30 i favør av Alabama, følte jeg aldri at støy var et problem. Folk på tribunen fortalte meg at Alabama-fansen nesten kjedet seg med spillet. Og Florida fans gjorde en heckuva jobb til tross for å være i mindretall. Det er noen spørsmål jeg ikke kan svare på, men kanskje jeg snart kan. Hvorfor ikke prøve noe annet? Sett Vernon Hargreaves III eller Antonio Callaway i haglen. Eller kjøre en omvendt eller en slags triks spill. Hei, denne trenerstaben fikk en trehjuling på den offensive siden av ballen og tråkket den helt til Atlanta. For det gir jeg dem mye kreditt. Men spillet planlegger de siste ukene, meh.

Ingen overraskelser

Ingen overraskelser med de fire lagene i sluttspillet. Hvis du tror på konspirasjoner (som SEC hadde mye investert i Alabama vinne lørdag kveld, og som et resultat var det ingen holde samtaler mot Tide til tross for Florida defensive linemen blir taklet) du kan tro komiteen hoppet Michigan State over Oklahoma for å holde den tredje frø fra å ha en hjemmebane fordel (i Arlington, Texas) over de to frø. Det er veldig mulig at det var tilfelle. Ingen vil innrømme det.

For en nyttårsaften vil vi ha. Glem partene (de er for amatører uansett), du kommer til negativ rot mot Florida State midt på dagen og deretter se hva som skal være to overbevisende sluttspillkamper. Og så våkne neste dag for de mektige Gators pluss to utrolige spill i Fiesta og Rose boller. College fotball er ikke over ennå, peeps.

Min Heisman stemmeseddel er et rot. Jeg må slå den ut i kveld. Det er min politikk. Vent alltid til søndag kveld. Dine innspill er verdsatt på Twitter. Jeg har tre karer som leverte fantastiske forestillinger lørdag. Det er bare et spørsmål om å sette dem i orden.

Comments are closed.