Nettsteder for fotballspill


Football Betting Sites (FBS) er et nettsted for gjennomgang av sportsbøker som spesialiserer seg på fotball i Storbritannia. Dette tilknyttede merket er dedikert til å gi anmeldelser, tips, retningslinjer og informasjon knyttet til alle ting fotball av høy kvalitet til britiske fotballentusiaster som liker å satse på sin favorittsport online og på mobil. Anmeldelsene av høy kvalitet, som er FBS ‘hovedfokus, er skrevet av folk som har jobbet som redaktører og merkeansatte i spillbransjen. Disse anmeldelsene er ikke bare ment å være ærlige og nøytrale, men de er også skrevet av fotballentusiaster som vet hva som interesserer dem, fra accas og tidlige utbetalinger til markeder, livestreaming og mer. Bortsett fra anmeldelser har FBS flere områder som inkluderer bettingtips i Premier League, akkumulatorbetting, spillapps og en Premier League Betting Guide.

Hvis nettstedet er oppdatert

Fotballspill -nettsteder ser ut til å bli oppdatert jevnlig, basert på det vi har sett. Under vår analyse av de forskjellige merkene, kom vi over noen nettsteder som nettopp hadde blitt lansert de siste månedene. Vi så også tilbake på tidligere anmeldelser av kjente virksomheter for å vurdere hvor oppdatert informasjonen var.

For eksempel oppdaget vi at bet365 dekning for fotballtipping i denne anmeldelsen ikke bare var nøytral og omfattende, men også gjeldende og inneholdt de mest oppdaterte kampanjene.

Premier League Betting Guide er oppdatert for hver nye sesong og inneholder for øyeblikket informasjon for kampanjen 2019/20.

Spesialtilbud

FBS, som et tilknyttet nettsted, har en rekke tilbud fra de forskjellige sportsbook -merkene de vurderer. Vi oppdaget disse selskapenes velkomsttilbud på hjemmesiden så vel som andre områder av nettstedet.

Selv om FBS ikke ser ut til å ha noen eksklusive tilbud, likte vi at den hadde en seksjon dedikert til “Football Betting Offers“, som inkluderer underkategorier for de mest populære typene britiske fotballspill som “Money Back”, “Enhanced Odds” , “og” Bygg innsatsen din. ” Under “Tidlig utbetaling og utbetalingstilbud” finner du en liste over merker som tilbyr et alternativ for tidlig utbetaling.

Hvis brukeropplevelsen er tilfredsstillende,

Både stasjonære og mobile brukere vil synes fotballsider er brukervennlige. Nettstedets enkle design gjør det enkelt å finne alt det har å tilby med bare noen få klikk eller trykk. Spillavtaler, anmeldelser og råd er alle delt inn i sine egne kategorier, noe som gjør det enkelt å finne det du leter etter.

Det er også en Premier League Betting Guide, som oppdateres hver sesong og inneholder informasjon om viktige datoer, bettingtips, nyttige råd om hvordan du velger et Premier League -spillområde, informasjon om tilbud og mer.

Videre gjør et praktisk søkealternativ det enkelt å finne all informasjon FBS kan ha om spesifikke produkter, fotballtilbud og så videre.
Hvis det er moderne,

Nettstedet har en enkel design og er tilgjengelig på både stasjonære og mobile enheter. Med et slank grønt, hvitt og mørkegrått fargevalg, er det ekstremt tiltalende. Innholdet er godt organisert, og den ulike informasjonen, anmeldelser og råd er lett tilgjengelig via faner og rullegardinmenyer. Nettstedet er utrolig brukervennlig og presenterer seg på en profesjonell måte. Vekten har helt klart vært på å gi informasjon i stedet for å prøve å lokke folk til å klikke på prangende bannere.

Hvis det kan deles på sosiale medier, er det et pluss.

FBS har ikke tilstedeværelse på sosiale medier. Til tross for at hovedmarkedet deres er britiske fotballspillere, ser det ut til at nettstedet er mer interessert i å få besøkende gjennom andre markedsføringstaktikker i stedet for å legge ut på Facebook eller Twitter. Vi tror imidlertid at hvis de brukte sosiale medier og brukte dem godt, ville de kunne nå et større publikum.

Totalt antall poeng (4,6)

Totalt sett lever Football Betting Sites opp til sitt løfte om å gjøre fotballtipping mer tilgjengelig for fans rundt om i Storbritannia. Videre oppnår det dette uten bruk av sosiale medier. Dens ærlige og upartiske vurderinger av store britiske bookmakere, publisert i en no-nonsense tone av bransjeveteraner, gir spillerne en ekte smak av hva de trenger å vite om de nyeste tilbudene, kampanjene, markedene og spillapplikasjonene. FBS ser ut til å dekke alt det grunnleggende og mer, enten brukerne ønsker å lære om forskjellige typer fotballboker, innsatstyper, en guide til Premier League eller de siste fotballtipsene.

Comments are closed.