Reglene for fotball


Generelle retningslinjer

Med mindre annet er angitt, avgjøres alle spill på resultatet etter 90 minutters spill. Dette inkluderer ikke skade, ekstra tid eller straffesparkkonkurranser. I sjeldne tilfeller kan vi tilby spesielle ekstra tidstipping, som vil være basert på de første 30 minuttene av spillet, inkludert skadet tid.
Hvis en kamp blir avblåst, vil eventuelle innsatser på resultatet som allerede er avgjort, for eksempel halvtidsscoren eller det første laget som scorer, bli æret. Alle andre spill, uansett poengsum på tidspunktet for forlatelse, blir ugyldige. Forlatte spill er de som ikke finner sin naturlige finish innen slutten av kalenderdagen.
I EFL og hjemlige kopper har FA introdusert gule og røde kort for ledere. Totalen inkluderer ikke kort gitt til ledere eller vikarer. Bare kort sett til spillere på banen vil bli talt.
Målscorer Hvor det er mulig vil spill avgjøres på Opta -resultatet, etterfulgt av feedleverandøren og til slutt et offisielt konkurranseside. Eventuelle senere korreksjoner eller endringer, inkludert de som er gjort av tvilsomme målpaneler, har ingen betydning for oppgjøret.

Gå til vår artikkel om fotball – generelle kamperegler for mer informasjon om våre generelle kampregler.

Statistikk fra Opta

Opta samler inn statistikk for alle konkurransene vi tilbyr statistikkmarkeder for. SkyBet vil alltid bruke Opta til å beregne oddsen.
Vær oppmerksom på at noen nettsteder, for eksempel uefa.com og fifa.com, velger å bruke en annen dataleverandør enn Opta, og som et resultat kan dataene deres avvike fra Opta noen ganger.
Skudd, offsides, tacklinger og assists er blant beregningsmarkedene for spillere, og vårt oppgjør vil dekke alle permutasjoner av disse markedene, for eksempel “Spiller med flest skudd på mål”. Skudd, taklinger, offsides og foul er blant statistikkmarkedene for lag- og kampspill som avgjøres med Opta -data.
Vennligst se vår Football – Match Stat Markets -artikkel for ytterligere informasjon.

Målscorerforskriften

 • Med mindre annet er angitt, avgjøres alle spill på resultatet etter 90 minutters spill. Dette inkluderer ikke skade, ekstra tid eller straffesparkkonkurranser. I sjeldne tilfeller kan vi tilby spesielle ekstra tidstipping, som vil være basert på de første 30 minuttene av spillet, inkludert skadet tid.
 • Egne mål tas ikke i betraktning.
 • Hvor det er mulig vil spillene bli avgjort på Opta -resultatet, etterfulgt av feedleverandøren vår og til slutt et offisielt nettsted for konkurransen. Eventuelle senere korreksjoner eller endringer, inkludert de som er gjort av tvilsomme målpaneler, har ingen betydning for oppgjøret.
 • Selv om det vil bli gjort alt for å sitere alle sannsynlige målscorere, vil alle spill gjelde hvis en målscorer som ikke har blitt sitert, scorer.

Se vår artikkel om fotball – målregler for mer informasjon om våre målscoreregler.

Kamper som har blitt forlatt eller utsatt

Kampene som er utsatt

 • Vi skal ta følgende trinn hvis en kamp blir utsatt og planlagt:

Alle spillene

 • Alle spill på kampen vil gjelde hvis kampen er bekreftet å finne sted innen 48 timer etter den opprinnelige avsparkstiden, med mindre:
 • Spill vil bli ugyldige hvis bekreftelse på den planlagte starttiden ikke mottas innen tre timer etter den opprinnelige oppstartstiden.
 • Hvis avsparkstiden er forsinket i mer enn tre timer, vil spill fortsatt være gyldige så lenge den siste planen er innen 48 timer etter den opprinnelige avsparkstiden.
 • Spill vil bli ugyldige hvis kampen ikke finner sted innen 48 timer etter den opprinnelige avsparkstiden.
 • Hvis valget ditt er en del av et flerspill eller en akkumulator, må du søke om refusjon før den første etappen av flerspillet starter.
 • Hvis en bekreftet utsatt kamp er inkludert i et flerspill, vil innsatsen bli avgjort på de resterende valgene.
 • Vær oppmerksom på at spill hvis avsparkstid er blitt endret i god tid for å tillate direktesendt TV eller for å lindre overbelastning, ikke anses som utsatt.

Fyrstikker som er forlatt

Hvis en konkurranse blir avlyst etter at den har startet, vil alle innsatser på resultatet, for eksempel halvtidsscoren eller det første laget som scorer, bli æret. Alle andre spill, uansett poengsum på tidspunktet for forlatelse, blir ugyldige.
Spill som ikke oppnår sin naturlige konklusjon innen midnatt lokal tid, vil bli ansett som forlatt.
Spill der en dommer midlertidig fjerner spillerne fra spillfeltet, men fortsetter de resterende spillminuttene ved midnatt lokal tid, regnes ikke som forlatte.

Prisøkning

Hva er prisøkningen på fotball på lørdag?

Soccer Saturday Price Boost er en kampanje vi kjører hver uke i løpet av fotballsesongen, der du kan satse på en tredoblet akkumulator, med to kamper fikset av oss og den tredje i dine hender. Du kan velge å støtte begge lag for å vinne eller uavgjort.

Hva er høyest mulig innsats?

Max Stakes -reglene gjelder, og de kan variere fra en forbruker til en annen.

På grunn av tillegg av et valgelement til spillet, er alle kunder begrenset til en maksimal innsats på £ 10.

Hva er betydningen av den maksimale innsatsen på £ 10?

Maksimal innsats er redusert fordi Soccer Saturday Price Boost nå lar deg velge ett lag å vinne eller uavgjort i en av de tre tilgjengelige kampene.

Lag en innsatsforespørsel

 • Med mindre annet er angitt, er alle spill i 90 minutter. Ekstra tid og straffer blir ikke talt med mindre setningene ‘To Qualify’, ‘Lift The Trophy’ og ‘Win The Tie’ er brukt. Alle spill som inneholder slike fraser, avgjøres på 90 minutter med mindre annet er angitt.
 • Innsatsen blir ugyldig hvis noen av spillerne i innsatsen ikke deltar i kampen.
 • Hvor det er mulig vil spillene avgjøres på Opta -resultatet, etterfulgt av feedleverandøren vår og til slutt et offisielt nettsted for konkurransen. Eventuelle senere korreksjoner eller endringer, inkludert de som er gjort av tvilsomme målpaneler, har ingen betydning for oppgjøret.
 • Hvis du satser på at en eller flere spillere ikke skal gjøre noe, for eksempel ‘Lionel Messi ikke å score’ eller ‘Wayne Rooney og Sergio Aguero for ikke å bli kåret’, må alle nevnte spillere spille i kampen, ellers vil innsatsen din bli verdiløs.
 • Ifølge presseforbundet vil eventuelle tvilsomme mål bli gitt.
 • Egne mål er ikke inkludert i noen spillers målsummer (med mindre annet er angitt).
 • Frisparkmål må scannes umiddelbart fra et frispark i alle frispark-spill. Straffer tas ikke med i betraktningen.
 • Følgende regel vil gjelde for alle spill som involverer assists: “En assist er definert som den siste pasningen eller pasningskommer som resulterer i at mottakeren av ballen scorer et mål.” Følgende handlinger er også inkludert: Straff vunnet; forsøk reddet; skudd traff treverk, rebound scoret; sette opp et selvmål med et skudd/pasning. ”
 • Totale pasninger og totale spillerpasninger vil bli håndtert på konkurransens offisielle nettsted.
 • Alle spill som involverer spillere vil bli kåret; bare kort som deles ut mens spilleren deltar aktivt i kampen, vil bli talt. Etter den siste fløyten teller ikke alle kort som vises.
 • Eventuelle spill som inkluderer bookingpoeng; 10 poeng for gult kort og 25 poeng for rødt kort. Ekstra tid teller ikke, og kort som vises etter sluttfløyten bidrar ikke til summen. Hvis en spiller får to gule kort og deretter får et rødt kort, får spilleren totalt 35 bookingpoeng. Bare kort sett til spillere på banen vil bli talt. Totalen inkluderer ikke kort gitt til ledere eller vikarer.
 • Eventuelle spill som involverer hjørner vil bare bli regnet hvis de faktisk blir tatt. Det vil bare telle som ett hjørne hvis et hjørne blir tatt på nytt.
 • Vi har rett til å kansellere alle spill som er plassert til feil pris hvis det er noen klare prisspørsmål, og vi vil tilby at spillet skal plasseres på nytt til riktig pris.
 • Vi forbeholder oss retten til å kansellere alle spill som er plassert på dette valget hvis det er noen klare formuleringsproblemer, og vi vil tilby innsatsen å bli plassert på nytt med riktig ordlyd.
 • Alle spill som trenger to lag for å score i hver omgang, eller to lag for å score 2+ eller 3+ mål, krever at hvert spesifisert lag scorer 2+, 3+ eller i hver omgang, etter behov.
 • Kamphendelsesintervaller vil bli bestemt av den andre der dommeren kunngjør at han har tildelt ett av følgende: Hjørnespark, offsides, foul, innkast, straffer og frispark er alle eksempler på straffer.
 • Mål scoret telles fra det andre som ballen krysser linjen, ikke fra det andre som dommeren tildeler målet. Bare mål som tildeles vellykket vil bli talt. Tidsrammene fra den primære britiske kringkasteren vil bli brukt til å gjøre valgene.
 • Den vanlige Sky Bet -forskriften vil gjelde for utfall som ikke er oppført her.

RequestABetLive

Med mindre annet er angitt i alternativnavnet, er alle spill for den nåværende sesongen/konkurransen.
Alle valg må ha et klart resultat; Hvis det ikke er noen tvist eller ingen endelig avgjørelse, er alle spill ugyldige.
Spill vil bli avgjort som en taper hvis ingen manager forlater sesongen 20/21.

 • Alle direkte eller spesielle valg, for eksempel gullsko eller scoring i finalen, blir opphevet hvis en spiller i England ikke klarer å komme til Euro 2021 -laget. Hvis du satser på at en spiller skal få laget, og de ikke gjør det, vil innsatsen din bli ansett som en taper. Spillere som ble kalt opp etter at den første 23-mannslisten ble kunngjort vil bli ansett som tapere.
 • Hvis en spiller er valgt til å score det vinnende målet, vil vinnermålet bli betraktet som målet som til slutt resulterer i en seier. Åpningsmålet i en 3-0-seier eller det tredje målet i en 3-2-seier er to eksempler.
 • Eventuelle hesteveddeløp/Greyhound -plukk er underlagt standard Antepost -restriksjoner.
 • Alle spill blir ugyldige hvis ett bein/valg av RequestABet blir kansellert.

Spesialtilbud for overføringer og ledere


Spesielle overføringer

Med mindre annet er angitt, vil lånetransaksjoner telle.
Vi forbeholder oss retten til å utsette oppgjøret til offisiell bekreftelse fra reguleringsorganer er mottatt under omstendigheter der det er usikkert om en kontrakt ble inngått før en frist.
Før tidsfristen går ut, må spilleren være registrert hos den aktuelle klubben. Avtaler før avtalen eller andre lignende ordninger som indikerer at virksomheten vil bli fullført på et senere tidspunkt, teller ikke.
Når en spiller slutter seg til en klubb og deretter lånes ut til en annen klubb, vil vi belønne spilleren til klubben som har signert ham permanent i stedet for låntakerklubben.
Permanent leder å følge

Du satser på hvem som skal bli kåret til klubbens eller landets neste faste manager.

Andre kan ordnes på forespørsel.

Selv om alle anstrengelser vil bli tatt for å sitere alle potensielle nye ledere for markedet, men hvis en ikke er sitert, er alle spill av.
Vaktmester og midlertidige ledere vil ikke bli ansett som permanente før de har fullført minst 10 konkurransekamper for klubbens ledere og 4 kamper for internasjonale ledere.
Utnevnelsen av en fotballdirektør av en klubb vil ikke påvirke oppgjøret av permanente managermarkeder.
Hvis en klubb endrer ledergruppestrukturen og ikke navngir den tildelte individuelle førstelagssjefen, vil Sky Bet avgjøre markedet for personen som har ansvaret for å velge det første laget. I tilfelle usikkerhet om avtalen, kan Sky Bet etter rimelig skjønn bestemme hvordan man skal gjøre opp markedet på grunnlag av alle tilgjengelige fakta den gangen.

Comments are closed.