Er U klar for litt fotball


Du kan nesten høre publikum brøle…
Nå kan ennå ikke virke som tiden for å snakke fotball. Men hvis du planlegger å komme opp for et spill i høst, bør du kjøpe billetter og ønsker å bestille hotellet ganske snart, spesielt for de mer populære motstanderne som kommer til The Swamp.

Jeg har vært på Gator fotballkamper siden jeg var student, og for ikke å gi bort alderen min her, men jeg har siden hatt to døtre blitt Gators. Det er mye UF fotball. Jeg vet hvilke motstandere som er de store rivaliseringene (nevnte jeg LSU, Tennessee og Kentucky?) og hvilke spill som skal være svale. (Ok, vi vil ikke telle den tiden at Gators nesten tapte for Louisianas Ragin’ Cajuns …) En Gator hjemmekamp er en opplevelse, fra pre-gaming (spør din student) til Gator Walk. To timer og 25 minutter før hver hjemmekamp, fans linje den nordlige enden av stadion for å heie på laget som de Gator Gå inn på stadion for dagens kamp. Så er det selve spillet. Og forhåpentligvis, en feiring etter seieren. Det er virkelig bra at du har begynt å forberede deg nå!

Billetter på salg NÅ!

La meg si det igjen: sesongbilletter er i salg nå. Hvis planen din er å komme opp for et spill for å besøke studenten din, vil du også bestille hotellet ditt nå. Vanligvis er mange utsolgt veldig tidlig. Når du ser etter det hotellrommet, forbered deg på litt klistremerkesjokk. Du vil legge merke til at prisene er noen ganger dobbelt hva du ville betale for en helg uten hendelser.

HarUHør at en ny app, Florida Gators App, ble lansert i august i fjor og administrerer UF online fotball billettsystem? Fans kan nå koble Ticketmaster-kontoen sin til appen. Dette gir fans muligheten til å lagre billettene sine (sesong, pakke eller enkeltkamp) på appen og gå inn på Ben Hill Griffin Stadium ved hjelp av telefonen. Studentbilletter er utelukkende digitale, med planen for alle billetter som går digitalt en gang i 2020. En gang på stadion, fans vil være i stand til å lagre kredittkortinformasjon på app, så kontanter eller et fysisk kredittkort vil ikke være nødvendig hvis en fan foretrekker en cashless opplevelse på konsesjon stands. I tillegg til billetter og innrømmelser tilbyr appen andre fordeler på stadion for fans, som å kjøpe «Sumpøyeblikk» (det vil si videotavlemeldinger), seteoppgraderinger eller eksklusive arrangementer.

Med mindre du gikk inn i lotteriet for 2020 fotballsesongen (som åpner i januar hvert kalenderår), vil du ikke kunne få et rom på Reitz Union i løpet av en fotballhelg. (Merk til deg selv for neste januar …) De som har kommet inn får lotto i midten av mai. For mer informasjon, les vår blogg om Reitz Union lotteriet.

Spilldag opphold

Nesten alle hotell i Gainesville krever alt fra 30-60 dagers kansellering i løpet av en fotballhelg, i motsetning til den 24-timers kanselleringen når det ikke er en høy etterspørselshelg. (Høy etterspørsel helger inkluderer også eksamen helger.)

Fotballhelger er en stor avtale, spesielt med Floridas sterke alumni base og nasjonal appell. Og våre Gators har spilt bra, så du vil sannsynligvis se ESPN’s College GameDay kringkaste minst en gang fra campus. Den sendingen inkluderer ofte UF’s mest berømte quarterback, Tim Tebow, tilbake i Gainesville og iført oransje og blått … uten skulderputer!

Som regjerende Orange Bowl Champions, er forventningene igjen høye for Gators. (Ok … de er vanligvis …. dette er UF.). Så forvent utfordringer når du søker billetter til deg og alle dine Gator-elskende familie og venner, spesielt med denne sesongens unike-til-2020 All-SEC line-up. Gators hjemmeåpner i The Swamp er sesongens andre kamp. De vil spille USC Gamecocks på 3 oktober, som også er den ventende Homecoming Date. Gators er hjemme igjen i to uker på rad senere i måneden. Det vil være en ekte face-off mot 2019 National Champion LSU Tigers på oktober 17, og en tussle mot Missouri følger på oktober 24. En annen stor rivalisering vil ta laget til Jacksonville på november 7 for deres årlige hjemme-borte-fra-hjemme kamp mot Georgia.

Den tradisjonelle Thanksgiving weekend kampen på november 28th vil se Gators ta på alltid tøffe Kentucky på Ben Hill Griffin Stadium i stedet for den vanlige UF-FSU rivalisering spillet. (Fordi, 2020. Hva kan jeg si?) Dette blir en sesong med uavsnårlig rivaliserende action. Vær klar for det.

Gator Utstyr og slitasje

Ikke glem Gator-utstyret ditt. For studenter, sjekk ut vår blogg på Game Day antrekk. Og for oss foreldre foreslår vi gameday antrekk som kan være litt mer din stil.

Vis enda mer Gator stolthet ved å dekorere mobiltelefonen din med en tilpasset UF-hud fra Skinit. Bruk koden huh25 og du vil få 25% av bestillingen (ekskluderer gavekort, e-kort, og frakt).

Comments are closed.