Den beste sporten – Foot Ball


Sport er en av de tingene som du må gå en lang vei for å finne noen som ikke har noen interesse i. Enten det er fotball, cricket, rugby, svømming eller friidrett, vil de fleste ha en slags interesse for en sport, det være seg å se på eller delta. Og på grunn av dette, det er utallige antall sport blogger på internett for deg å holde tritt med din valgte sport på.

Det er mange kvalitetssportsblogger der ute; generelle nettsteder som dekker et bredt spekter av sports- og sportsspesifikke blogger som vil fokusere på en individuell sport og spesialisere seg på ins og outs av den sporten.

Vi har samlet en liste over de beste sportsbloggene for deg å sjekke ut og nyte. Vi vil dekke en rekke idretter og inkluderer også noen generelle sportsblogger også.

Hva er kriteriene våre? Vi vil inkludere blogger som gir genuint godt innhold og ekspertinnsikt til deres spesifikke sport. Vi vil også ta hensyn til hvor enkelt nettstedet er å bruke, design vil spille en liten rolle også, men til slutt leter vi etter de beste sportsbloggene, så vi skal sjekke ut bloggen awards scenen også.

Fotballlaben

Vinnerne av Best New Football Blog i 2016 Football Blogging Awards, The Football Lab er en flott blogg med fokus primært på engelsk fotball.

Transfer Tavern

For fotballfans over hele verden er overgangssnakk et av favorittpunktene hele sesongen, med overgangsfristdagen på nivå med julen.

Transfer Taverns overgangsfokus gjør det til en av de mest populære fotballbloggene der ute, men i tillegg til overføringer, gir TT kvalitetsinnhold rundt Europas største ligaer, inkludert Premier League, La Liga, Serie A, Scottish Premier League og andre, med nyhetsartikler, pre-match oppbygging, kampdagsanmeldelser og mye mer.

Fotball paradis

Football Paradise er en av de mest brede fotballbloggene på denne listen. Football Paradise dekker et bredt spekter av emner innen fotball, og gjør det verdt å lese hvis du leter etter noe mer i dybden enn tabloidnettstedene.

Du trenger ikke å se inn på Football Paradise bloggen for mye for å se at de tar en grundig titt på fotball som helhet. Med artikler, inkludert vurderinger av individuelle spillere og ledere av menn og kvinner spillet, bokanmeldelser, en titt på den politiske siden til det vakre spillet, intervjuer og mye mer.

Innsiden av verden fotball

Hvis du ønsker å lese opp de siste nyhetene og skjer utenfor banen, inside world football er den ideelle fotballblogg for deg, ser inn i virksomheten til fotball over hele verden.

Comments are closed.