Fem tips for fotballspillere om hvordan du bygger opp et hjemmegym


Å ha et treningsstudio hjemme er helt klart noe av det hyggeligste som noen gang kan skje med en spiller, så vel som de fleste som ikke engang spiller spillet. Dette er fordi det sparer deg for stresset med å måtte budsjettere for et treningsmedlemskap, slik at du kan sette pengene mot andre ting.

Videre lar den deg trene i en mindre overfylt atmosfære. Videre kan du trene når det passer deg. Alt du trenger å gjøre nå er å velge et sted for treningsstudioet ditt og ta med det nødvendige treningsutstyret.

Flertallet av huseiere, derimot, aner ikke hvordan de skal sette opp et treningsstudio. Her er en samling tips som hjelper deg med å sette opp et treningsanlegg i ditt eget hjem.

1. Sett av et bestemt område til prosjektet ditt.

Valget av plass er avgjørende for suksessen til et hjemmegym. Til tross for at du har friheten til å plassere den hvor du vil, må du velge et sted som sjelden brukes. Hvis du har et stort hus, ville kjelleren være det beste området å trene uten å bli forstyrret av barn, hunder eller besøkende. Leilighetsboere kan sette av et hjørne eller et rom som ikke er ofte brukt. Fordelen med å angi et bestemt sted er at det bidrar til å holde treningsutstyret organisert. Hvis du plasserer treningsstudioet i et område med mye trafikk, vil andre mennesker sannsynligvis overføre eiendelene dine fra stedet du plasserte dem.

2. Gå til butikken og få litt grunnleggende treningsutstyr.

Når du handler treningsutstyr, er ikke den verste feilen du kan gjøre å sette et budsjett. Dette er fordi du vil kjøpe produkter som ligger over dine økonomiske midler. Du bør lage et budsjett slik at du vet hvor mye du kan bruke. Fordi det meste treningsutstyr er uoverkommelig dyrt, er det best å prioritere det viktigste treningsutstyret. Den største liggende sykkelen, vektstangene, manualene og benkene er alle tingene du kan legge til i bøttelisten din. For å unngå økonomisk byrde, bør du planlegge å fylle treningsstudioet ditt senere.

3. Lag en treningsrutine

Det er kritisk at du velger når du vil trene. Treningsrutinen din bør dikteres av din daglige plan. Ideelt sett bør du trene når du har ledig tid og det er få distraksjoner. Hvis du er en gründer, kan du trene det første om morgenen. Å være en morgenperson har fordelen av å ikke bli plaget av barna eller kjæledyrene dine, ettersom de fortsatt vil sove. Hvis timeplanen din ikke tillater deg å trene om morgenen, kan du trene senere på kvelden. Du bør imidlertid vente til etter middagen for å bekrefte at flertallet av husstandsmedlemmene sover.

4. Tilpass området

Hvis du legger til litt farge på treningsstudioet ditt hjemme, blir det mer innbydende. Hvis du lar veggene stå tomme og maler dem i kjedelige fargetoner, får du lyst til å forlate plassen før heller enn senere. Til å begynne med kan levende farger brukes til å male veggene. Du kan også vise fotografier av kjente idrettsutøvere. Når du har lyst til å gi opp, vil bilder som disse motivere deg til å trene hardere. Hvis andre mennesker forstyrrer deg når de kikker inn på treningsstudioet ditt, kan du installere persienner til vinduene for å gi deg selv det personlige oppholdet du ønsker.

5. Legg til et andre gulvlag

Vektene som brukes på et treningsstudio er for mye for de fleste gulvene å håndtere. Hvis du bor i en leid leilighet, kan utleier belaste deg mer penger når du flytter for å fikse gulvet før en ny leietaker flytter inn. Installering av et midlertidig gulv i treningsstudioet ditt kan hjelpe deg med å forhindre slike problemer. Det ekstra gulvlaget vil beskytte hovedgulvet mot vekter som sliter det, spesielt hvis de faller ved et uhell. Du bør faktisk investere i en gulvmatte av gummi fordi den er mer holdbar.

Comments are closed.